Vandaag gestart geeft morgen resultaat.

overzicht kernpunten →

Incassobureau inschakelen

Wanneer het tijd wordt om een incassobureau in te schakelen, dan is het een goed idee om te lezen over de diensten van Debet Consulting. Debet Consulting pakt slecht betalende klanten effectiever aan dan een incassobureau. Telefonisch creditmanagement is niet alleen goedkoper, ook beschikt u eerder over uw geld. Via een incassobureau ontvangt u aanmerkelijk later uw geld. Klanten verzetten zich tegen de tussenkomst van een incassobureau. Een incassobureau inschakelen is dus niet noodzakelijk.

Bellen voor openstaande facturen

Het benaderen van klanten voor openstaande facturen is een vak apart. Het team van Debet Consulting zal er voor zorgen dat een incassobureau inschakelen niet noodzakelijk is. Wij maken en bewaken namelijk betalingsafspraken. Onze creditmanagers zijn specialisten in het benaderen van debiteuren en het maken van betalingsafspraken. Gemaakte betalingsafspraken worden automatisch gecontroleerd op nakoming.

Een incassobureau inschakelen, wat kost dat?

De kosten voor onze diensten zijn veel lager dan wanneer u een incassobureau in zou schakelen. Een incassobureau berekent een incassovergoeding door aan uw klanten (of aan u). Daarnaast wordt er veelal gedreigd met inbeslagname in de communicatie van een incassobureau. Het effect van een incassobrief is heel anders dan wanneer er op persoonlijke wijze wordt meegedacht met uw klant voor het maken van goede afspraken. De relatie met uw klant zal aanzienlijk beter blijven na onze inzet, in tegenstelling tot wanneer u een incassobureau zou inschakelen.

Debet Consulting: Geen incassobureau inschakelen!

Geen incassobrieven, maar duidelijke afspraken. Afspraken waar uw klanten telkens op de juiste tijd aan worden herinnerd. Wij blijven achter uw geld aan zitten tot u het hebt ontvangen op uw bankrekening. De ervaring leert dat wanneer wij vandaag voor u starten, u morgen resultaat ziet op uw bankrekening. Een incassobureau inschakelen is dus niet nodig.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden van Debet Consulting voor uw onderneming. Laat uw gegevens achter via ons contactformulier en wij nemen contact met u op.