Vandaag gestart geeft morgen resultaat.

overzicht kernpunten →

Reduceer onbetaalde facturen met Debet Consulting

Als ondernemer kent u het wel: Onbetaalde facturen. Ondanks uw inspanningen om facturen binnen de gestelde termijn voldaan te krijgen, blijven er onbetaalde facturen liggen.

Actief debiteurenbeheer helpt u bij het reduceren van onbetaalde facturen.

Debet Consulting is al meer dan 30 jaar de expert op het gebied van telefonisch credit management, wij reduceren binnen enkele dagen het aantal onbetaalde facturen binnen uw onderneming.

U stuurt geen herinnering, enkel de factuur.

Ondernemingen die zaken doen met Debet Consulting beperken zich tot het versturen van de factuur. De klant krijgt de gelegenheid om binnen de gestelde betalingstermijn uw factuur te voldoen.

Is er sprake van onbetaalde facturen?

Wordt uw factuur niet binnen deze termijn voldaan, dan komt Debet Consulting in actie om achter uw onbetaalde facturen aan te bellen. Met een team van gespecialiseerde credit managers, die uw debiteuren benaderen onder de naam van uw eigen onderneming, wordt uw klant bewogen om tot betaling over te gaan.

Uit meerdere onderzoeken is gebleken dat telefonisch debiteurenbeheer een effectievere methode is om uw onbetaalde facturen voldaan te krijgen. Wist u bijvoorbeeld dat 35 % van het totaal vervallen saldo direct wordt betaald nadat wij de debiteurenvoor de eerste keer hebben benaderd?

Wij maken concrete afspraken over uw onbetaalde facturen

Ons deskundige team is gericht op het maken van betalingsafspraken. In veel gevallen worden gemaakte afspraken direct nagekomen. Blijven er ondanks deze afspraken toch onbetaalde facturen liggen, dan komen wij opnieuw in actie, tot uw onbetaalde facturen uiteindelijk voldaan worden.

Neem contact met ons en start met het reduceren van onbetaalde facturen.

Wij staan u graag te woord tijdens een vrijblijvend gesprek over uw onbetaalde facturen. Op de pagina tarieven leest u over onze tarieven, op de pagina kernpunten leest u waar Debet Consulting voor staat.

Debet Consulting ontlast & ontzorgt
Vandaag gestart, morgen resultaat!