Vandaag gestart geeft morgen resultaat.

overzicht kernpunten →

Incasso Mookhoek, waarom kiezen voor Credit Management?

U bent op zoek naar een incassobureau in Mookhoek. Mogelijk hebt u te maken met langdurig vervallen vorderingen. Wij begrijpen goed dat de eerste logische stap dan lijkt om een incassobureau te vinden die uw openstaande vorderingen gaat incasseren.

Bent u bekend met Credit Management?

Toch maken wij graag van de gelegenheid gebruik om u te informeren over credit management. Veel ondernemers zijn zich er niet of nauwelijks van bewust dat samenwerken met een incassobureau, onaangename kosten met zich meebrengt voor uw debiteur. Dit is in de meeste gevallen helemaal niet nodig. Consequent in contact blijven met uw debiteur en betalingsafspraken maken resulteert in vrijwel alle gevallen tot het terugdringen van uw vervallen vorderingen. Zonder uw debiteur onnodig te belasten met extra kosten.

Betalingsafpraken laten maken door Debet Consulting: Niet op basis van provisie, maar op basis van een vast bedrag per behandelde factuur. Welkom bij Debet Consulting.

De kracht van betalingsafspraken

Debet Consulting is meer dan 30 jaar ervaren in het maken van betalingsafspraken. Het ‘binnenpraten’ van vervallen facturen. Ons credit management team werkt dagelijks aan het terugdringen van betalingsachterstanden. Op een commerciële en effectieve wijze. Wij benaderen uw debiteuren niet vanuit een externe organisatie, maar werken onder uw bedrijfsnaam. Alsof wij achter uw bureau zitten. Gemaakte afspraken worden zorgvuldig bijgehouden. Er wordt contact met u onderhouden over de voortgang.

Vandaag gestart, geeft morgen resultaat.

Vandaag gestart, geeft morgen resultaat. ~ Onze jaren oude slogan, is nog steeds actueel. Zeker in economisch minder goede tijden. De unieke werkwijze van Debet Consulting blijkt keer op keer effectief. Niet dreigen met allerlei incasso acties. Beter is om haalbare betalingsafspraken te maken. Door in contact te blijven met uw debiteur, worden betalingsachterstanden tot een minimum beperkt.

Incassobureaus in Mookhoek met hoge incassokosten

Een vast gegeven is dat incassobureau's kosten berekenen zodra er een vordering wordt aangeboden. Van de eerste tot de laatste brief van het incassobureau, wordt het te betalen bedrag hoger en hoger. Deze incassokosten lopen al snel in de papieren, het is geen uitzondering dat de uiteindelijke incassokosten hoger zijn dan het oorspronkelijk te vorderen bedrag.

Debet Consulting doet het anders.

In tegenstelling tot landelijke incassobureau's, lokale incassobureau's in Mookhoek of bedrijven in omliggende plaatsen zoals Gravendeel, Moerdijk en Strijensas, doen wij het anders.
Debet Consulting werkt met vaste bedragen per vordering. Ongeacht de factuurwaarde. Hierdoor bestaat er bij ons geen voorkeur om de ‘meest interessante vorderingen als eerste binnen te praten’. Dit wordt bereikt door een vast bedrag per behandelde factuur te berekenen.

Wij nemen contact met u op over incassodiensten in Mookhoek

Wilt u kennis maken met de unieke werkwijze van Debet Consulting, neem dan contact met ons op of vul vrijblijvend het offerteformulier in. Onze credit managers zullen contact met u opnemen om uw situatie te bespreken. Wij laten u graag zien hoe debiteurenbeheer van Debet Consulting resulteert in een sterk verbeterde cash-flow.