Vandaag gestart geeft morgen resultaat.

overzicht kernpunten →

Slecht betalende klanten

Als uw onderneming te maken heeft met slecht betalende klanten, dan bent u niet de enige. In Nederland hebben veel bedrijven last van slecht betalende klanten. Het maken van goede betalingsafspraken met uw klanten is daarom zeer zinvol. Achter slecht betalende klanten aan blijven zitten is de beste oplossing om uw klanten snel tot betaling over te laten gaan. Het bellen voor openstaande facturen is echter een vak apart, waar onze creditmanagers zich in onderscheiden.

Kosten voor onze diensten

U kunt uw slecht betalende klanten manen te betalen door een incassobureau in te schakelen. Een incassobureau inschakelen is echter niet de enige mogelijkheid, ook kunt u besluiten gebruik te maken van de diensten van een Factormaatschappij. Helaas worden bij Factoring slecht betalende klanten uitgesloten. Echter, zowel met Factoring als met een incassobureau bent u veel duurder uit dan wanneer u gebruik maakt van de diensten van Debet Consulting.

Wij bellen uw slecht betalende klanten. U betaalt ons een vaste lage vergoeding per behandelde factuur. Zodra de factuur niet is voldaan binnen de door u gestelde termijn, dan komen wij automatisch in actie. Wij zullen uw klanten direct bellen om te inventariseren waarom er niet is betaald. Vervolgens denken wij met uw klant mee, om zo te komen tot betalingsafspraken. Uw slecht betalende klanten zullen veel eerder geneigd zijn uw nota te betalen wanneer er persoonlijke afspraken worden gemaakt, dan wanneer er een incassobrief met dreigementen in de bus ligt.

Debiteurenbeheer bij slecht betalende klanten

Wij hebben tientallen jaren ervaring met debiteurenbeheer (Credit Management). Onze professionals weten precies hoe uw slecht betalende klanten tot betaling kunnen worden bewogen. Wanneer wij vandaag voor u starten met het benaderen van slecht betalende klanten, dan zult u doorgaans de volgende werkdag al resultaat zien op uw bankrekening.

Vrijblijvend kennis maken met onze diensten?

Wij nodigen u graag uit voor een kennismakingsgesprek. Vul uw gegevens in via ons contactformulier en wij zullen u zo spoedig mogelijk benaderen.