Vandaag gestart geeft morgen resultaat.

overzicht kernpunten →

Uw debiteuren betalen sneller door onze inzet.

Wij adviseren u graag. Onze gegevens vindt u op de contactpagina.

 • Geen aanmaningen

  Aanmaningen versturen behoort tot het verleden. Met een schriftelijke herinnering verstrekt u immers alleen maar een nieuwe betalingstermijn.

  Een direct telefonisch contact met uw debiteur heeft meer effect en leidt tot eerdere betaling.

  Onze credit managers genereren de betaling rechtstreeks op uw bankrekening. Dus geen tussenschakel. U beschikt direct over uw geld.

 • Commercieel en professioneel

  Meedenken en meeveren. Dagelijks begeleiden wij de inkomende geldstroom van vele bedrijven. Daarbij hebben onze credit managers een gedeeld belang. Uw belang en dat van uw cliënt. Door hun professionaliteit, commerciële instelling en sympathieke benadering zijn zij in staat uw vordering naar voren te halen en eerdere betaling te bewerkstelligen.

 • Vertrouwd

  Onze credit managers benaderen uw debiteur onder uw bedrijfsnaam. Uw cliƫnt wordt dus niet direct geconfronteerd met een externe organisatie. Het is alsof wij achter uw bureau zitten.

 • Betalingen rechtstreeks op uw rekening

  Het is al eerder genoemd. Maar omdat deze werkwijze tamelijk uniek is benadrukken wij deze nogmaals. Dus geen tussenrekeningen. Uw debiteur betaalt rechtstreeks aan u. Als u de betaling heeft ontvangen stelt u ons daarvan in kennis.

  Voor een soepele gegevensstroom van de door u ontvangen betalingen bieden wij diverse opties. Hierover informeren wij u graag.

 • Vast tarief

  Wij berekenen vaste tarieven, bestaande uit een vast maandbedrag en een vast bedrag per behandelde factuur. Ongeacht de factuurwaarde en ongeacht de door ons te leveren buitengerechtelijke inspanning.

  Facturen die door uw cliënt uit eigen beweging zijn betaald, zonder dat wij enige inspanning hebben geleverd, worden uiteraard niet berekend.

 • Emotie

  Debiteuren om betaling vragen is niet leuk. Vaak is hun wel en wee bekend. Daarom wordt dit zo belangrijke aspect vaak tot het laatst uitgesteld. Zo lang zelfs dat het moment aanbreekt dat ondernemers zelf selectief moeten zijn ten aanzien van crediteurenbetalingen.

  U twijfelt?

  Wij beschikken over zeer goede referenties.